Hertenkamp Bloemendaal | Zomerstorm
15519
post-template-default,single,single-post,postid-15519,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Zomerstorm

02 aug Zomerstorm

Tijdens de zomerstorm is op 25 juli een enorme kastanjeboom omgewaaid en vlak naast het batakhuisje terechtgekomen. Gelukkig waren er geen slachtoffers en konden de dieren zich te goed doen aan de bladeren waar ze opeens zo maar bij konden. Donderdag 1 oktober is de wortelkluit opgeruimd door een aannemer en dat had nogal wat voeten in de aarde. Eerder was de stam in stukken gezaagd maar deze kluit liet zich niet zomaar verplaatsen. Dankzij de vasthoudendheid van de chauffeur moest de kluit het onderspit delven en is afgevoerd uit de hertenkamp. Tja en als kip, koe of geit ga je dan meteen poolshoogte nemen op die kale plek want daar zijn vast smakelijke hapjes te vinden!