Hertenkamp Bloemendaal | 2017 Winter in ‘de Hertenkamp’!
15761
post-template-default,single,single-post,postid-15761,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

2017 Winter in ‘de Hertenkamp’!

11 feb 2017 Winter in ‘de Hertenkamp’!

Na een druilerige start van de winter is het vandaag prachtig wit. De meeste diertjes in ‘ de hertenkamp ‘ houden niet van nattigheid en zoeken beschutting in de stallen, waar zij vanochtend¬†door onze vrijwilligers weer liefdevol verzorgd zijn. De herten deert het niet, zij blijven altijd buiten. De schapen vinden een sneeuwbuitje ook geen probleem, zij hebben een lekkere dikke wollen jas aan. Maar het pluimvee,¬†de koe en de geiten, steken zo nu en dan hun neus eens naar buiten, maar blijven toch liever droog staan.