Hertenkamp Bloemendaal | Container op het terrein van de Hertenkamp!
15944
post-template-default,single,single-post,postid-15944,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Container op het terrein van de Hertenkamp!

07 jun Container op het terrein van de Hertenkamp!

Vandaag is een grote container op het terrein van de Hertenkamp geplaatst voor de tijdelijke opslag van hooi en stro. Voorheen werd het hooi en stro bewaard op de zolder van het Batakhuisje, maar een aantal weken geleden ontdekte de beheerder dat er zich op de zolder, tussen het hooi en stro, een rattenfamilie had genesteld. Dit is natuurlijk een zeer onwenselijke situatie en er werd meteen ingegrepen door het hooi en stro van de zolder te halen en een goed afsluitbare container te bestellen. Deze container zal blijven staan tot een betere en nieuwe opslag is gecreëerd.