Hertenkamp Bloemendaal | Bewoners van de Rijp bezoeken het Hertenkamp!
16283
post-template-default,single,single-post,postid-16283,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Bewoners van de Rijp bezoeken het Hertenkamp!

19 sep Bewoners van de Rijp bezoeken het Hertenkamp!

Een groep belangstellende bewoners van de Rijp hebben vorige week, samen met een aantal vrijwilligers, het Hertenkamp bezocht. Het is een succesvol middagje geworden, er werd uitleg gegeven en vragen beantwoord door de beheerder. De dames en heren uit de Rijp hebben een gezellig middagje gehad. Met dank aan de initiator van het uitje de heer Hoenderdos, de beheerder van het Hertenkamp de heer Ekkels en vooral, niet te vergeten, de vrijwilligers die de bewoners van de Rijp hebben begeleid.