Hertenkamp Bloemendaal | De parelhoenders uit het hertenkamp maken uitstapjes!
16294
post-template-default,single,single-post,postid-16294,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

De parelhoenders uit het hertenkamp maken uitstapjes!

12 jan De parelhoenders uit het hertenkamp maken uitstapjes!

Regelmatig houden de parelhoenders uit het hertenkamp van een uitstapje, zij vliegen over het hek en scharrelen lekker tussen het struweel buiten de hekken. Dit is geen enkel probleem, als ze er genoeg van hebben of ze voelen zich bedreigd zullen ze hun toevlucht weer zoeken binnen de hekken. Tenslotte mogen de honden ook niet loslopen rondom het hertenkamp en de handhaving schijnt tegenwoordig aardig fanatiek te zijn. Dus als u ze tegenkomt, laat ze rustig rondscharrelen ze komen vanzelf weer terug!