Renovatie hertenstal

Afgelopen week heeft het klusteam de inrichting van de hertenstal onder handen genomen. Deze was sterk verouderd en hoog nodig aan renovatie toe! De leghokjes van de kippen zijn nu van de grond af en hebben een schuindakje gekregen, de drinkbakken zijn vervangen door moderne flessen met nippeltjes en het gereedschapshok is een gesloten ruimte geworden, zodat dieren er niet meer kunnen komen. Ook de voederbakken van de kippen zijn verdwenen, we dagen ze uit volgens moderne richtlijnen om buiten hun eten te scharrelen. Bovendien voorkomt het dat de geiten en altijd hongerige Dushi hun eten niet meer kunnen opeten, beter voor kip en hoefdier!

Een geweldige prestatie van het klusteam! Het team is samengesteld uit onze groep enthousiaste vrijwilligers van het hertenkamp, de handige henkies zeg maar.
Bedankt allemaal!

Recommended Posts