Hertenkamp Bloemendaal | Zonder uw hulp kunnen we niet!
15984
post-template-default,single,single-post,postid-15984,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Zonder uw hulp kunnen we niet!

12 okt Zonder uw hulp kunnen we niet!

Misschien heeft u ze bij een wandeling rond de hertenkamp al zien hangen. Het vriendelijke verzoek de dieren voorlopig niet te voeren. Het is een vriendelijk, maar ook dringend verzoek, want ze worden veel te dik. Dagelijks krijgen ze een minimale hoeveelheid gevoerd door de vrijwilligers en voldoende hooi, want gedurende de rest van de dag krijgen de dieren nog veel bijgevoerd vanaf de andere kant van het hek.

Dat is vast heel goed bedoeld en natuurlijk ontzettend leuk de schaapjes en geiten enthousiast naar het hek te zien rennen maar zoveel extra’s is niet goed voor ze. Wij zijn er mee geholpen als u één boterhammetje geeft in plaats van een half brood, want brood is eigenlijk helemaal niet goed voor de dieren. Raadpleeg de borden om te zien wat geschikt is om te geven en als u dat met mate doet, dan komt dat hun gezondheid ten goede. Want heus, ze zijn stuk voor stuk een bodemloze put…

Dank voor uw aandacht, hopelijk kunnen we er zo gezamenlijk voor zorgen dat onze dieren gezond en fit nog lang bij ons blijven.