Skip to content

Eieren Hertenkamp Bloemendaal

Verse eieren bij het Hertenkamp

Eieren

GOED VOOR DIER EN DORP

In de Hertenkamp hebben we inmiddels veel kippen rondlopen, dit heeft natuurlijk als voordeel dat we ook eieren krijgen. Deze kun je kopen, lekker vers en van scharrelkippen die alle ruimte hebben en een prettig leven lijden. Je kunt deze eieren kopen als je voor 11 uur in de ochtend langs de hertenkamp loopt. Dan staat er een tafeltje bij de ingang en kun je ze zelf meenemen en betalen met je telefoon via de QRcode. Vind je dat lastig, die code, dan kun je geld in het busje stoppen dat aan het hek hangt hangt.

Stel gerust vragen aan de vrijwilligers, die op het terrein lopen. Als zij aan het koffie drinken zijn, kun je ook even bij het huisje aankloppen. Helaas is het ook wel eens zo dat er geen eieren zijn, vooral ’s winters en als de kippen in de rui zijn.

De eieren kosten € 3,50 (6 eieren) of net wat je er meer voor wil geven. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verzorging van de dieren.

Betalen gaat tegenwoordig per QR code. Vanaf 1 januari 2024 vernieuwen wij deze code. Betalen gaat nog sneller, betaal eenvoudig door je telefooncamera te richten op de QR code, kies het aantal eieren en klik op okay!

Mag het ietsje meer zijn? Je kunt zelf ook een hoger bedrag invoeren, de opbrengst komt volledig ten goede aan de verzorging van de dieren.