Hertenkamp Bloemendaal | MSD-dag
15523
post-template-default,single,single-post,postid-15523,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

MSD-dag

03 okt MSD-dag

Donderdag 1 oktober mochten wij weer medewerkers ontvangen van MSD. Een jaarlijks terugkomende activiteit waarbij door hen veel klussen worden geklaard in de Hertenkamp. Er is naar hartenlust geschilderd en gewit aan de buitenkant van het batakhuisje en in de stal, er is gezaagd en getimmerd aan een hek waarachter de herten in de luwte kunnen liggen, aan een hek met borstels om lekker tegenaan te schuren en er is een nieuwe, stevige oprijbaan gemaakt om de kruiwagens te legen in de mestafvalbak. Er zijn brandnetels verwijderd en takken die op het terrein lagen zijn opgeruimd. Het door de omgevallen boom beschadigde hek is vernieuwd nadat de aannemer klaar was met het afvoeren van de kluit. De resultaten mogen weer gezien worden! Met fantastisch weer en in een goede sfeer zijn er veel handen uit de mouwen gestoken. Iedereen heel erg bedankt!!