Hertenkamp Bloemendaal | Al het blad opgeruimd!
16292
post-template-default,single,single-post,postid-16292,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Al het blad opgeruimd!

23 dec Al het blad opgeruimd!

Het hertenkamp ziet er weer keurig uit en het gras krijgt weer licht.  30 November j.l. hebben een aantal vrijwilligers van ‘ROTARY BLOEMENDAAL’ hard gewerkt om zoveel mogelijk blad op te ruimen.   Twee weken later 14 december had een groepje leden van de LIONS ( voornamelijk dames) aangeboden om ons tot in de perfectie te verlossen van het blad. Het Hertenkamp ziet er weer keurig uit. Rotary Bloemendaal helpt ons elk jaar, maar het is heel fijn dat de Lions nu ook geholpen hebben. Er is veel te doen in een hertenkamp. Alle hulp is zéér welkom!